Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στάση πληρωμών στο ΠΝ! Γιατί δεν έχουν πληρωθεί οι νέοι Κελευστές;

04.11.2015 | 10:26
“Στάση πληρωμών” στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού. Οι νέοι Κελευστές που ορκίστηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου παραμένουν απλήρωτοι!

Σε έγγραφό της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών περιγράφει το πρόβλημα που είναι εξαιρετικά σοβαρό για τους νέους Κελευστές μας.

ΣΧΕΤ : Μισθοδοσία Αποφοίτων ΣΜΥΝ
 
Αξιότιμε κε Αρχηγέ.
 
Την 3 Σεπτεμβρίου 2015 ορκίσθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Σκαραμαγκά Αττικής, οι μόνιμοι Κελευστές απόφοιτοι της 34ης εκπαιδευτικής σειράς του Πολεμικού Ναυτικού, αποδόθηκαν και εντάχθηκαν στα μόνιμα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.
 
Όπως μας γνώρισε μεγάλος αριθμός των ανωτέρω Κελευστών, μέχρι και σήμερα, δεν τους έχει καταβληθεί κάποιο χρηματικό ποσό από τη μισθοδοσία των μηνών Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και του τρέχοντος Νοεμβρίου 2015, όπως συνέβη με τους συναδέλφους αποφοίτους των λοιπών στρατιωτικών σχολών του ΣΞ και της ΠΑ, με αποτέλεσμα και ιδίως αυτοί που κατάγονται από την επαρχία και αναγκάζονται να νοικιάζουν σπίτια στην Αθήνα, να αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
 
Όπως αντιλαμβάνεστε, το ανωτέρω γεγονός φέρνει σε αμηχανία τους νέους μας συναδέλφους, οι οποίοι με το «καλημέρα» σας στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία έρχονται αντιμέτωποι με τα δυσμενή σχόλια των πολιτών ιδιοκτητών των οικιών, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν τι «μέλλει γενέσθαι», αλλά και με την ίδια της τη ζωή αφού δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε τα βασικά τους διατροφικά είδη.
 
Κατόπιν των ανωτέρω και μέχρι να επιλυθεί τυχόν διαδικαστικό – γραφειοκρατικό ζήτημα παρακαλούμε για την κατά το δυνατό ταχύτερη παρέμβασή σας ώστε να καταβληθεί στους νεαρούς συναδέλφους μας έστω μια προκαταβολή έναντι των μισθών τους.
 
Ευελπιστούμε στην επίλυση του θέματος και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ