Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυρκαγιά σε Κάλαμο - Βαρνάβα: Στη μάχη με τις φλόγες ο Στρατός Ξηράς - ΒΙΝΤΕΟ

14.08.2017 | 11:52
Δραματικές οι σκηνές σε ολόκληρη την περιοχή Κάλαμου - Βαρνάβα. Στη μάχη με τη φωτιά ρίχτηκαν και ειδικά οχήματα του στρατού. Ο Στρατός Ξηράς συνδράμει τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής με πέντε βαριά Μηχανήματα Μηχανικού και τρία ελικόπτερα Chinook.

Αυτη τη στιγμή τρια ελικόπτερα Chinook, πεζοπόρο τμήμα τριάντα ανδρών και πέντε βαριά Μηχανήματα Μηχανικού τα οποια συμβάλουν στην δημιουργία αντιπυρικών ζώνων βρίσκονται στισ περιοχές Κάλαμου, Βαρνάβα.

Παράλληλα, με τη βοήθεια των οχημάτων που έστειλε ο Στρατός Ξηράς, γίνεται προσπάθεια διάνοιξης κάποιων δρόμων έτσι ώστε να μπορέσουν τα οχήματα πυρόσβεσης να πλησιάσουν τα μέτωπα της πυρκαγιάς.Αξίζει να σημειωθεί οτι το στρατόπεδο στον Βαρνάβα, Πυροβολαρχια Μοίρας ΧΩΚ (181 ΜΚ/Β «ΧΩΚ»), δεν βρίσκεται σε κίνδυνο απο την φωτιά. Πληροφορίες αναφέρουν οτι απο χθες το βράδυ ήταν σε επιφυλακή και τα στελέχη ειναι ασφαλή. 

Δείτε βίντεο απο συνδρομή του Στρατού στην κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς στη Λευκάδα με ελικόπτερο CH-47D (Chinook) του 4ου ΤΕΑΣ την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ