Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Αθήνα την Τρίτη η Ανγκελα Μέρκελ!

05.10.2012 | 13:24
 Δραματικές οι εξελίξεις. Λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε ότι θα έρθει στην Αθηνα η Άνγκελα Μέρκελ, πληροφορίες από το Μαξιμου αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός σε λίγη ώρα θα απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό.

Το διάγγελμα Σαμαρά αποφασίστηκε μετά την πληροφορία που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, σύμφωνα με την οποία στην Σύνοδο Κορυφής στις 18 και 19 Οκτωβρίου ΔΕΝ θα συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας! 

Η κα Μέρκελ θα έρθει την Τρίτη 09/10 και αποδέχθηκε την πρόσκληση Σαμαρά τόσο τον Αυγουστο όσο και μέσω της συνέντευξης που έδωσε χθες στην εφημερίδα Handelsblatt.

Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της Μέρκελ Στέφεν Ζάιμπερτ θα πρόκειται για μια «επίσκεψη εργασίας» στην διάρκεια της οποίας τα κύρια θέματα συζήτησης θα είναι «η κατάσταση στην Ελλάδα, η κατάσταση στην ευρωζώνη, διεθνή θέματα και οι διμερείς σχέσεις των δύο χωρών».

Πάντως, λίγο πριν τη μια το μεσημέρι από το υπουργείο Οικονομικών έγινε γνωστό το εξής: "Η κυβέρνηση με την τρόικα εργάζονται σε 24ωρη βάση προκειμένου τη Δευτέρα στο Eurogroup να υπάρξει διαπίστωση της προόδου και έτσι το θέμα της Ελλάδας να μπει στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής."

Πηγή: newsIt.gr


 

ΣΧΟΛΙΑ