Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στουρνάρας : Αυτός θα είναι ο πραγματικός ΥΕΘΑμε το ψευτοδίλημμα "βούτυρο ή κανόνια"

24.06.2013 | 09:01
Ίσως η αναμονή για την ανακοίνωση του ανασχηματισμού να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Ειδικά για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Γιατί όποιο όνομα κι αν ανακοινωθεί ο πραγματικός υπουργός Εθνικής Άμυνας θα είναι ίδιος: ο Γιάννης Στουρνάρας!

Υπερβολή; Δεν νομίζουμε. Ο τελυταίος χρόνος έχει αποδείξει ότι ο Γιάννης Στουρνάρας είναι το “πραγματικό αφεντικό” στις Ένοπλες Δυνάμεις. “Κόβει” αλλά ποτέ δεν “ράβει” ,χωρίς να δίνει σημασία στις διαμαρτυρίες ,τις ενστάσεις τα καμπανάκια κινδύνου που του χτυπάνε ,τις προειδοποιήσεις ότι αυτό που διαλύει με βία -τις Ένοπλες Δυνάμεις- δεν μπορείς να το ξαναφτιάξεις χωρίς να πληρώσει βαρύτατο τίμημα.

Δεν μπορεί να καταλάβει ο Γιάννης Στουρνάρας. Δεν έχει την διάθεση να το κάνει. “Παιδί” του Γιάννου Παπαντωνίου όταν εκστόμιζε το απαράδεκτο δίλημμα “βούτυρο ή κανόνια” ως υπουργός Εθνικης Οικονομίας. Ο Παπαντωνίου έγινε μετά υπουργός Εθνικής Άμυνας και ξέχασε το δίλημμα . Ο Στουρνάρας απλα το κατήργησε. Γι ΄ αυτόν και το επιτελείο του δεν υπάρχει δίλημμα. Υπάρχει μόνο “βούτυρο”.

Αυτός ο άνθρωπος κρατά την τύχη των Ενόπλων Δυνάμεων στα χερια του. Και πάει να τις συνθλιψει.

Μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι; Σ΄ έναν υπουργό Εθνικής Άμυνας που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι από το να κάθεται απλά και να εκτελεί τους παραλογισμούς Στουρνάρα στον χώρο της Άμυνας; Όποιος το πιστεύει ας μας στείλει το μήνυμά του να μας πει ποιον έχει στο μυαλό του. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ