Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξανά συγκέντρωση στη Λάρισα οι απόστρατοι!

27.04.2013 | 19:25
Και ξανά στην Λάρισα. Το συντονιστικό όργανο δράσης των αποστράτων αποφάσισε να ξανακάνει συγκέντρωση στη Λάρισα στις 30 Μαίου. Αιτία, όπως λέει σε ανακοίνωσή του η πρόταση των “Παραρτημάτων των Ενώσεων Αποστράτων και Φορέων εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Θεσσαλίας – Πιερίας”.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρουν ότι δεσμεύεται “να παρακολουθεί τις εξελίξεις σε ότι αφορά το μισθολόγιο των ΕΔ- ΣΑ και να έχει ετοιμότητα κινητοποιήσεων στην Αθήνα, ανάλογα με την πρόοδο των διαπραγματεύσεων και στη βάση ότι δεν αποδεχόμαστε ΟΥΔΕΜΙΑ σχεδιαζόμενη για το 2014 μείωση, απαιτώντας τον εξορθολογισμό του υπόψη μισθολογίου, που με τις περικοπές που έχει υποστεί, οδηγεί στη εξαθλίωση χιλιάδες εε και εα Στελέχη των ΕΔ και ΣΑ.
Να παραμείνουν στο σχεδιασμό οι κινητοποιήσεις για τις πόλεις της Αλεξανδρούπολης και των Ιωαννίνων και σε ημερομηνία ανάλογη των εξελίξεων.
Καλούμε όλους τους Φορείς των ε.ε και εα στελεχών, αλλά και τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά, να συμμετέχει στις σχεδιαζόμενες κινητοποιήσεις, προβάλλοντας την αγανάκτηση, οργή και αντίσταση του, απέναντι στα μέτρα που σχεδιάζονται ή λαμβάνονται και έχουν αντίκτυπο, στο Λαό, στην Εθνική Άμυνα και την Εσωτερική Ασφάλεια της Πατρίδας μας”. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ