Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με εργαζόμενους στο Σκαραμαγκά

30.05.2013 | 20:16
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «ΤΡΙΑΙΝΑ» κ. Βασίλη Καρακίτσιο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, κ.κ. Βαγγέλη Μπαλογιάννη, Νικόλαο Πετρόπουλο, Θεόδωρο Κούτρα, Κωνσταντίνο Σταματάκη, Βασίλη Τσιμπίδη καθώς και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) κ. Γιάννη Στεφανόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η κατάσταση που επικρατεί στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τα οποία έχουν αναλάβει με αντίστοιχες συμβάσεις, να ναυπηγήσουν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και τα προβλήματα των εργαζομένων σε αυτά.
Στη συνάντηση μετείχαν επίσης: ο βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νησιών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (υπεύθυνος Τομέα Άμυνας Κ.Ο.) κ. Θεόδωρος Δρίτσας, ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ (αρμόδιος για θέματα εργασίας) κ. Ιωάννης Σταθάς, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κ. Αντώνης Οικονόμου καθώς και ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας του Ελληνικού Δημοσίου, καθηγητής κ. Παναγιώτης Μπερνίτσας 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ