Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ για να "γεμίσουν" οι μπαταρίες των υποβρυχίων

27.05.2013 | 00:01
Μετά από τέσσερα χρόνια διαρκών αναβολών και αφού έπρεπε να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα ακόμη και από πρώην Αρχηγούς του Πολεμικού Ναυτικού, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για να συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ και να λάβει την απόφαση για αντικατάσταση των ληγμένων μπαταριών των τεσσάρων υποβρυχίων 209.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα τέτοια απόφαση δεν θα χρειαζόταν πιθανότατα την σύγκλιση ολόκληρου ΚΥΣΕΑ, αλλά στην Ελλάδα των “άκρων” σε όλα ακόμη και τα αυτονόητα είναι προς συζήτηση.

Η αναγκαιότητα της αντικατάστασης των μπαταριών δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Το πρόγραμμα “πέρασε” από ΣΑΓΕ και από Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο και απομένει η σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ που θα γίνει αύριο όπως λένε οι πληροφορίες.

Με τα τρία υποβρύχια τύπου 214 να παραμένουν “δεσμευμένα” στον Σκαραμαγκά και την ημερομηνία παράδοσής τους άγνωστη, δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη καθυστέρηση στην υπόθεση των υποβρυχίων 209.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες για τις επιπτώσεις των περικοπών στο ΠΝ , έφερε στο προσκήνιο και το “αγκάθι” των μπαταριών.

Ελπίζουμε να μην μείνουμε μόνο στις μπαταρίες των υποβρυχίων. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ