Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Συνιστώσες" απέκτησαν και οι στρατιωτικοί!

04.05.2015 | 21:10
“Συνιστώσες” δεν έχει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΟΤΑΜΙ. Φαίνεται ότι πρέπει να αποδεχτούμε ότι “συνιστώσες” απέκτησαν και οι στρατιωτικοί που ασχολούνται με τις Ενώσεις! Από την προεκλογική περίοδο λοιπόν αυτές οι συνιστώσες έχουν δημιουργήσει ένα “μέτωπο” κατά της ηγεσίας της ΠΟΕΣ, την οποία και δεν τολμούν να αμφισβητήσουν ευθέως και με θεσμικό τρόπο αλλά και κάνουν ότι είναι δυνατόν για να βρίσκονται διαρκώς “απέναντι”. Αυτό έπραξαν και με μια δική τους πρόταση για το ασφαλιστικό των 1990-92 που προκάλεσε την ανακοίνωση της ΠΟΕΣ που ακολουθεί. Ελπίζουμε οι “συνιστώσες” κάποια στιγμή να αποφασίσουν είτε να θέσουν θέμα ηγεσίας της ΠΟΕΣ ανοιχτά και θεσμικά ή να εκφράσουν τις όποιες θεμιτές διαφωνίες τους μέσα από την ΠΟΕΣ και όχι απέναντι απ΄ αυτή.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ:


Με αφορμή περιφερόμενες αυτοδιαφημιζόμενες προτάσεις, που διατυπώνονται από αυτόκλητα χωρίς νομιμοποίηση ολιγομελή αμφιβόλου προελεύσεως συλλογικά όργανα, φερόμενα ότι εκφράζουν την αγωνία των ίδιων των στρατιωτικών, αλλά και, στον αντίποδα, τη βούληση εκατοντάδων μελών των Ενώσεων – μελών μας, όπως αυτή διατυπώθηκε μέσα από τις οχλήσεις των ιδίων, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οι προτάσεις αυτές δεν πηγάζουν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών και προφανώς δεν την εκφράζουν ούτε στο ελάχιστο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, όπως διαχρονικά έχει αποδείξει, κινείται στα πλαίσια του εφικτού και του πραγματικού, οποιαδήποτε δε πρότασή της περνά από τη βάσανο της ισότητας, της νομιμότητας και του δικαίου και δεν κινείται στη λογική «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα», δηλώνει δε ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί για το σύνολο, εν γένει, των Ελλήνων στρατιωτικών μακριά από ιδιοτέλειες και πρόσκαιρα προσωπικά οφέλη που μόνο κακό κάνουν στο σύνολο.

Καλούμε όλες και όλους τις/τους συναδέλφους και μέχρι η Ομοσπονδία μας να ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το τοπίο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην παρασύρονται από επιφανειακού τύπου προτάσεις οι οποίες διατυπωμένες από αφελείς, εσωστρεφείς και ανίσχυρες προσωπικότητες, οι οποίες προφανώς «είδαν φως και μπήκαν», οπλίζουν το όπλο για να χαθούν τα ελάχιστα «κεκτημένα» μας.


Σας προσκαλούμε όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά να παρακολουθείτε τις εξελίξεις μέσα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, στην οποία να συνεχίσετε να δείχνετε εμπιστοσύνη, όπως μέχρι και σήμερα αδιαλείπτως πράττετε.

Διαβάστε ακόμη:

"5 χρόνια προσπαθούν να μας "χωρίσουν" από το λαό"! Υποναύαρχος ξεσπάΤο "φλερτ" της Χρυσής Αυγής με τις Ενώσεις Στρατιωτικών


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ