Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΑ: Οι Ρώσοι "αποδομούν" με βόμβες το Ισλαμικό Κράτος -ΒΙΝΤΕΟ

04.10.2015 | 14:56
Η Ρωσική αεροπορία βομβάρδισε κέντρο εκπαίδευση του Ισλαμικού Κράτους κοντά στην πόλη al-Tabqa στην Raqqa της Συρίας ,δηλωσε ο ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Ι. Konashenkov .

"Su-34 βομβαρδιστικά επιτέθηκαν στο κέντρο εκπαίδευσης του ISIL με βόμβες ΚΑΒ-500 . Χτυπήθηκε η αποθήκη πυρομαχικών του στρατοπέδου με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς”, είπε.

Ρωσικά Su-25 επιτέθηκαν σε στρατόπεδο εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους στη συριακή Ιντλίμπ καταστρέφοντας ένα εργαστήριο για την παραγωγή εκρηκτικών .

Ρωσικά αεροπλάνα έχουν πραγματοποιήσει αεροπορικές επιδρομές στις 8 εγκαταστάσεις του Ισλαμικού Κράτους κοντά στην πόλη Jisr ash- Shugur στην επαρχία Idlib της Συρίας καταστρέφοντας 3 αποθήκες πυρομαχικών.

Με χρήση BETAB-500 που μπορούν να διατρήσουν σκυρόδεμα ρωσικά μαχητικά κατέστρεψαν και τέσσερα κέντρα διοίκησης των τζιχαντιστών.

Το τελευταίο 24ωρο η ρωσική αεροπορία έχει κάνει 20 πτήσεις και πραγματοποίησε 10 αεροπορικές επιδρομές εναντίον εγκαταστάσεων του Ισλαμικού Κράτους (ISIL) . Τα αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν είναι Su-34, Su-24M και Su-25 .

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ