Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα τρία ΔΕΝ Καμμένου σε Γερμανούς και Τούρκους

17.03.2015 | 00:14
“Δεν εκβιαζόμαστε ,δεν υποχωρούμε,δεν συμβιβαζόμαστε”. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δηλώνει ευτυχής για την συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα, αλλά επισημαίνει ότι τίποτα απ΄ όσα η ελληνική κυβέρνηση σε σχέση με τους δανειστές και ειδικά με τους Γερμανούς δεν πρόκειται να “μπει στο συρτάρι”.

Σε παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή του Star “Enikos” , o Πάνος Καμμένος είπε ότι η στοχοποίησή του από τους Γερμανούς οφείλεται στο γεγονός ότι το ΥΠΕΘΑ έχει αρχίσει να ψάχνει συμβάσεις εταιρειών τους. Κάποιες από τις οποίες έχουν ήδη έρθει σε επαφή μέσω των δικηγόρων τους για αναζήτηση συμβιβασμού.

Ο κ.Καμμένος αναφερόμενος στο θέμα της “ρευστότητας” που απασχολεί τις τελευταίες εβδομάδες έκανε λόγο για “διασπορά ψευδών ειδήσεων από κάποιους Ευρωπαίους”,προσθέτοντας ότι “θα υπάρξουν συνέπειες γι΄ αυτό”.

Έκανε αναφορά στην Τουρκία και στην δυσφορία που δείχνει για την παρουσία του στο ΥΠΕΘΑ λέγοντας ότι “θα συνεχίσω να επισκέπτομαι τα νησιά μας κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Η Ελλάδα σέβεται το διεθνές δίκαιο και θα πρέπει και οι γείτονές της να κάνουν το ίδιο”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ