Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΑΜΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 2018: Φωτιά και ατσάλι στον "ΨΗΛΟ ΣΤΑΛΟ" από την ΧVΙ Μ/Κ ΜΠ - ΦΩΤΟ

05.12.2018 | 10:27
 Τα στελέχη της της ΧVΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» "έσπειραν φωτιά και ατσάλι" στην τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων "ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 2018" που πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολών και ασκήσεων "ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ" στον Έβρο.

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε, στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ», η τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων «ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 2018», με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων Μονάδος της ΧVΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ».

Στη δραστηριότητα, που διεξήχθη με τη χρήση πραγματικών πυρών, εξετάστηκαν οι διαδικασίες και εκδηλώθηκαν, από το συμμετέχον ασκούμενο τμήμα, οι προβλεπόμενες από τη σχεδίαση ενέργειες, για τον εντοπισμό, περίσφιξη και εξάλειψη αεροπρογεφυρώματος.

Την άσκηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού και τη διατήρηση της υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας των Μονάδων, παρακολούθησαν ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς και ο Διοικητής της ΧVΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος.

Δείτε εικόνες από την άσκηση: 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ