Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Τάπα" Τσίπρα σε Ερντογάν για τους Έλληνες Στρατιωτικούς

01.04.2018 | 22:25
"Τάπα" του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον "σουλτάνο", όπως τον χαρακτήρισε. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Άμεση και σε έντονους τόνους είναι η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στα λεγόμενα του Ερντογάν για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που είναι φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη, τα οποία έδειχναν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος… θέλει να τους παζαρέψει για να πάρει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο από την Ελλάδα.

Το Μαξίμου σχολιάζει ότι αν ο Ερντογάν ήθελε να πει κάτι για την υπόθεση των 8 μπορούσε να το κάνει κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα είτε δημόσια είτε κατ’ ιδίαν στον ίδιο τον πρωθυπουργό.Μάλιστα, σε ανακοίνωση του, σχολιάζει με καυστικό τρόπο και το ότι ο Ερντογάν υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είχε υποσχεθεί τους 8 λέγοντας πως η Ελλάδα έχει… πρωθυπουργό και όχι Σουλτάνο!

Νωρίτερα ο Τούρκος Πρόεδρος με ένα από τα γνωστά παραληρήματά και μάλιστα με στρατωτική περιβολή δήλωνε: «Ξέρετε, κάποιοι προσπάθησαν να με σκοτώσουν και διέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο. Τότε ο Τσίπρας μου είχε πει πει ότι «σε 10 – 15 μέρες θα το κανονίσω». Πέρασαν μήνες, πέρασαν χρόνια (!) και ακόμη να το κανονίσει. Και τώρα ψάχνουν να τους προστατεύσουν. Πριν από λίγες ημέρες πιάσαμε δύο Ελληνες που παραβίασαν τα σύνορα. Ξεσηκώθηκε όλη η Δύση εναντίον μας. Μας είπαν «είστε μεγάλο κράτος, δώστε τους σε εμάς.»

Και πρόσθεσε: Λυπάμαι, είμαστε κράτος δικαίου. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Ό,τι αποφασίσει η Δικαιοσύνη, αυτό θα είναι (σ.σ. το είπε δυο φορές). Δηλαδή, σε εσάς υπάρχει Δικαιοσύνη και σε εμάς δεν υπάρχει; Όλοι, από κάθε πλευρά, μας επιτίθενται. Σταματήστε. Για αυτούς τους τρομοκράτες δεν κάνατε τίποτα. Για αυτούς δεν είπατε τίποτα στον Τσίπρα. Αλλά για αυτό (σ.σ. τους Έλληνες στρατιωτικούς) μπήκατε στη σειρά να κάνετε κάτι».

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsit.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ