Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταξίαρχος της ΠΑ παραιτήθηκε διαβάζοντας την τελευταία ημερήσια διαταγή στη μονάδα του!

26.09.2014 | 19:35
Ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας παραιτήθηκε στην τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του,παρουσία πέντε μελών του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου.

Ο Ταξίαρχος Ιωάννης Θεοδοσουλάκης ,μέχρι χθες διοικητής του Κρατικού Εργοστασίου Αεροσκαφών μετατέθηκε στην ΔΑΕ. To μεσημέρι παρέδιδε τα καθήκοντά του. Στην τελετή που έγινε άφησε άφωνους το προσωπικό του ΚΕΑ αλλά και τους πτέραρχους που βρέθηκαν εκεί. Αφού έκανε μια ομιλία στην οποία αποθέωσε το προσωπικό το οποίο διοίκησε ο Ταξίαρχος ανακοίνωσε από μικροφώνου την απόφασή του να παραιτηθεί!

Δεν άφησε αιχμές, ούτε εξήγησε λεπτομερώς την αιτία που τον οδήγησε σ΄ αυτή την απόφαση. Πιθανότατα έχει να κάνει με την απόφαση μετάθεσής του την οποία θεώρησε ίσως “ανεξήγητη”.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πλέον φορτισμένα από την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί. Δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα που κυριαρχεί στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Είναι και πολλά άλλα ,όπως οι μεταθέσεις τους, η εξέλιξή τους, αλλά πάνω απ΄ όλα η αξιοκρατεία με την οποία όλα αυτά γίνονται.

Διαβάστε ακόμη:


Το "καζάνι" των ΕΔ,τα "χρυσά γαλόνια" ,οι "λευκές απεργίες" και οι παραιτήσεις που έρχονται


Ποιοι συναίνεσαν για την "επίθεση" κατά των ΕΔ; Οι Αρχηγοί που ξέρουν να μιλήσουν


Η λογική, οι αριθμοί και ...το "γαμώτο" οδηγεί χιλιάδες στρατιωτικούς στην παραίτηση


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ