Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταξίδι Α/ΓΕΝ στις ΗΠΑ - Τι περιμένει ο Αποστολάκης

22.09.2014 | 23:32
Ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, συμμετείχε στο 21ο Διεθνές Συμπόσιο Θαλάσσιας Ισχύος (21st International Sea Power Symposium), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Newport, Rhode Island των ΗΠΑ, από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου 2014. Στις εργασίες του συμποσίου συμμετείχαν 113 χώρες και συνολικά 72 Αρχηγοί Ναυτικών.
 
Στο περιθώριο του συμποσίου, ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με ομολόγους του, καθώς και με τον Ναύαρχο Mark Ferguson USN, Διοικητή του Διακλαδικού Στρατηγείου του ΝΑΤΟ στη Νάπολη Ιταλίας (JOINT FORCE COMMAND NAPLES - JFC) και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Με τον αμερικανό Αρχηγό ο Αποστολάκης είχε πολλά να πει. Τα θέματα που είναι ανοιχτά είναι πολλά και σημαντικά. Ταχέα σκάφη , αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας αλλά και επιμονή του Α/ΓΕΝ για αντιτορπιλικά που θα παρέχουν αντιαεροπορική άμυνα περιοχής είναι θέματα που ο Αποστολάκης θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.Διαβάστε ακόμη:

"Οι κρίσεις Αρχηγών γεννούν παραφροσύνη"! Αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν εκ των προτέρωνΟ Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης στο "κενό" - Φωτογραφίες από το άλμα τουΕλικοπτεράτος λαϊκισμός - Με αφορμή την πτήση Α/ΓΕΝ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ