Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελευταία εξέλιξη: Τελείωσε το πρώτο μέρος του χειρουργείου στον Αρχιλοχία του ΤΕΝΞ

27.08.2018 | 14:10
 Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του δύσκολου χειρουργείου, του 37χρόνου Αρχιλοχία Μηχανικού, του ΤΕΝΞ, που ξεκίνησε σήμερα νωρίς το μεσημέρι, ενώ οι θεράποντες στρατιωτικοί ιατροί δίνουν μάχη ώστε να μην υπάρξουν μόνιμες επιπτώσεις από τον σοβαρό τραυματισμό, σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert.gr.

Ο 37χρονος Αρχιλοχίας Μηχναικού υπηρετεί στα ΤΕΝΞ από το 2000, ενώ έχει συμμετάσχει σε δύο ελληνικές αποστολές στην Καμπούλ του Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθοριστικές ήταν οι πρώτες βοήθειες που παρείχε στον άτυχο Αρχιλοχία ο ιατρός της μονάδας.

Συναγερμός χτύπησε το πρωί στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού Αρχιλοχία Μηχανικού, του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, ο οποίος άμεσα διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσομομείο Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Εθελοντής Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) Αρχιλοχίας Μηχανικού Δ.Α., που υπηρετεί στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ), 37 ετών, έγγαμος με 2 τέκνα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό χέρι, στην έδρα της Μονάδας.

O συνάδελφός μας, διατηρεί τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ