Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Τελικά ο Λάκης Γαβαλάς ήταν πιο επικίνδυνος από τη ΧΑ" - Καυστική ανακοίνωση κόμματος

03.10.2013 | 22:21
Καυστικός ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας για τις αποφυλακίσεις χρυσαυγιτών βουλευτών.

Σε ανακοίνωσή του με σαφως ειρωνική διαθεση επισημαίνει επί της ουσίας ότι ο Λάκης Γαβαάς ήταν πολύ πιο...επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια απ΄ ότι η Χρυσή Αυγή.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ελεύθεροι σήμερα οι περισσότεροι εκ των προσαχθέντων βουλευτών της ΧΑ. Δηλαδή η Ελληνική Δικαιοσύνη θεωρεί ότι ένας σχεδιαστής μόδας είναι πολύ πιο επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, τη δημοκρατία και τους θεσμούς της, αφού τον κράτησε προφυλακισμένο για 18 ολόκληρους μήνες, απ’ ότι είναι διάφοροι μυώδεις πολιτικοί τραμπούκοι.

Και όσο η κοινή γνώμη είχε στρέψει την προσοχή της στο πολυδιαφημισμένο σήριαλ, οι εφοριακοί υπάλληλοι ετοίμαζαν τα νέα χαράτσια και έτσι σήμερα απεστάλη στους υπόχρεους και η βεβαίωση οφειλής του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας του 2013.

Έτσι ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ Έλληνας φορολογούμενος καλείται να πληρώσει μέσα σε πέντε μόλις μήνες τον Ετήσιο Φόρο Εισοδήματος του 2013 και τους Φ.Α.Π των 2011, 2012 και 2013 και επιπλέον το γνωστό χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και - ποιος μπορεί να ξέρει από εδώ και εμπρός – ίσως και ειδικό τέλος για τον αέρα που αναπνέει!!

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας συγχαίρει τη συγκυβέρνηση και τους επιτελείς της, που συνεχίζουν να ασχολούνται με την παραγωγή τέτοιων επιτυχημένων τηλεοπτικών φιάσκων αντί να αναλώνονται στην εξεύρεση και εφαρμογή μεθόδων για την απεμπλοκή της χώρας από το οικονομικό αδιέξοδο.

Όσο και αν οι εμπνευστές μιας τέτοιας πολιτικής αποπροσανατολισμού πιστεύουν ότι θα μας κάνουν να ξεχνάμε την ζοφερή πραγματικότητα, στην οποία η αποτυχημένη πολιτική τους μας έχει οδηγήσει, εμείς στον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για την αποτροπή της πλήρους διάλυσης του κοινωνικού ιστού και της υποθήκευσης του μέλλοντος της Ελλάδας μας.

Ελπίζουμε ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα πράξουν το καθήκον τους όταν η Δημοκρατία τους το ζητήσει και με την ψήφο τους θα στείλουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τους προσωρινούς και επικίνδυνους εντολοδόχους των επίδοξων αποικιοκρατών, που αυτή την περίοδο σκυλεύουν το ιερό κορμί της μητέρας Πατρίδας και προετοιμάζουν μεθοδικά το επόμενο εναλλακτικό τους σχέδιο. 

Διαβάστε ακόμη:

Πόλεμος ΣΕΕ με Καζάκη

Γκάφα η ανακοίνωση ΣΕΕ για τη ΧΑ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ