Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4 κόμματα τσακώνονται για την απόφαση ΚΥΣΕΑ που όλοι έχουν υπογράψει! Έγγραφο

06.04.2015 | 22:00
Μόνο στην Ελλάδα πολιτικά κόμματα θα μπορούσαν να “τσακωθούν” για μια απόφαση που όλα έχουν υπογράψει! ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με ανακοινώσεις τους έκαναν επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ενεργοποίηση της απόφασης ΚΥΣΕΑ σχετικά με την επανεργοποίηση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion! Την οποία όλοι έχουν υπογράψει. Και ο Α.Σαμαράς και ο Ε.Βενιζέλος και οι υπουργοί που συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ.

Το κείμενο που υπεγράφη τότε ήταν το ίδιο μ΄ αυτό που υπέγραψε το ΚΥΣΕΑ με σύνθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος: όταν το ΚΥΣΕΑ οποιασδήποτε ελληνικής κυβέρνησης συνεδριάζει και λαμβάνει μια απόφαση δεν έχει υπολογίσει και το κόστος της; Απλά αποφασίζει για να δείξει -σε ποιους άραγε- ότι αποφάσισε; Δηλαδή αν η κυβέρνηση έμενε ίδια δεν θα υλοποιούσε την απόφαση που είχε υπογράψει; Και τότε γιατί αποφάσισε να εγκρίνει το πρόγραμμα; Η απόφαση ΚΥΣΕΑ του 2014 και ποιοι την υπογράφουν:Διαβάστε ακόμη:

P-3 Orion: Αεροσκάφη ναυτικής και "διακομματικής" συνεργασίαςΠράσινο φως από Κονγκρέσο για την αναβάθμιση των ελληνικών P 3B!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ