Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετ α τετ Αβραμόπουλου με τον πρώην Α/ΓΕΣ Ζιαζιά στο υπουργικό γραφείο "ανάβει φωτιές"

14.05.2014 | 23:03

Κίνηση ματ από τον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο που έχει προκαλέσει από τη μία θετικά σχόλια και από την άλλη εκνευρισμό σε κύκλους του ΓΕΕΘΑ. Ο Αβραμόπουλος κάλεσε στο γραφείο του για συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης τον πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνο Ζιαζιά.

Το ραντεβού είχε συμφωνηθεί εδώ και αρκετές ημέρες τηλεφωνικά και το πρωί της Τρίτης ο Α/ΓΕΣ πέρασε την πόρτα του υπουργικού γραφείου. Μην ξεχνάμε οτι ο Αβραμόπουλος ως ΥΕΘΑ στην κυβερνηση Παπαδήμου είχε άριστη συνεργασία με τον Ζιαζιά και για αυτό όπως μαθαίνουμε τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί συνεργάτες του τρέφουν απεριόριστη εκτίμηση στο προσωπο του. Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη με τον οποίο ο ΥΕΘΑ έχει τηλεφωνική επαφή.


Η συνάντηση με τον Ζιαζιά σχολιάστηκε πολύ θετικά από όσους την πληροφορήθηκαν. Μάλλον σχεδόν απ΄ όλους γιατί υπήρξαν και κάποιοι από το περιβάλλον του Α/ΓΕΕΘΑ που έδειξαν και έκπληκτοί και προβληματισμένοι από το τετ α τετ Αβραμόπουλου - Ζιαζιά. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να πληροφορηθούν το αντικείμενο της συνάντησης.

Διαβάστε ακόμη:


Ο στρατηγός Ζιαζιάς χτυπά το καμπανάκι κινδύνου για την Θράκη


Ο Ζιαζιάς διαβάζει τα tweets Κωσταράκου και απαντά - BINTEO

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ