Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θα είναι Α/ΓΕΣ ο Τελλίδης μέχρι τον Νοέμβριο που φεύγει ο Α/ΓΕΕΘΑ;

27.02.2015 | 22:00
Η φωτογραφία είναι από την τελετή παράδοσης -παραλαβής στη Σχολή Ευελπίδων . Αριστερά ο Α/ΓΕΣ που έφυγε , ο Χρήστος Μανωλάς. Δεξιά ο Α/ΓΕΣ που ήρθε ,ο Βασίλης Τελλίδης. Και στην μέση ο “αιώνιος” πλέον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος που γοήτευσε και τον αντιμνημονιακό πρόεδρο των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.

Μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο -6 Νοεμβρίου συγκεκριμένα- ελπίζουμε να μην έχουμε και νέα αλλαγή Α/ΓΕΣ.

Στοίχημα δεν βάζουμε πάντως ότι μέχρι τότε ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν θα βγάλει κι άλλη φωτογραφία με νέο Α/ΓΕΣ. Οκτώ μήνες είναι πολύ μεγάλος χρόνος για παραμονή Αρχηγού στο ΓΕΣ ,τουλάχιστον την τελευταία τριετία. Ζιαζιάς,Γκίνης,Τσέλιος παρελθόν σε μίνι θητείες. Θα "σπάσει" την άθλια παράδοση που πάει να δημιουργηθεί την τελευταία τριετία; Δεν πρέπει κανείς να βιαστεί να ποντάρει στο "ναι" ,γιατί η αποστολή που έχει ανατεθεί στον νέο Α/ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη, είναι να προχωρήσει άμεσα το "συμμαζέμα" και η "αναδιοργάνωση" του Στρατού Ξηράς. Κι αυτό προϋποθέτει άμεσο κλείσιμο μονάδων. Μπορεί όλοι να εμφανίζονται σύμφωνοι για τον στόχο ,αλλά έχουμε την βεβαιότητα ότι δεν επιθυμουν όλοι επιτευξή του. Κι εκεί θα υπάρξει πρόβλημα.

Δεν “στεριώνει” στρατηγός στο ΓΕΣ σε αντίθεση με το ΓΕΕΘΑ .Μήπως να αναλάμβανε και το ΓΕΣ;


Διαβάστε ακόμη:

Ο "θερμός" αποχαιρετισμός Καμμένου στον Α/ΓΕΣ Χρήστο Μανωλά -ΦωτογραφίεςΑποστρατεία Μανωλά: "Κάνατε μεγάλο λάθος κύριοι του ΥΠΕΘΑ" 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ