Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θα παιχτεί στα πέναλτι ! Νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών αύριο για επιβίωση της κυβέρνησης

19.06.2013 | 21:48
Ούτε σήμερα κατάφεραν να βρουν λύση.

Μετά από τρεισήμιση ώρες σκληρού θρίλερ για το μέλλον της τριτοκομματικής κυβέρνησης, η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ολοκληρώθηκε, με τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, κ. Βενιζέλο και κ. Κουβέλη να κάνουν δηλώσεις από τα κομματικά τους γραφεία.

Τα αγκάθια της τριτοκομματικής κυβέρνησης που τραυμάτισαν και τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς φαίνεται πως δεν εξαφανίστηκαν και έτσι οι τρεις τους θα επανέλθουν σε νέα σύσκεψη, την τρίτη κατά σειρά το βράδυ στις 20:30 της Πέμπτης, προκειμένου να κάμψουν όποιες αντιδράσεις και αντιθέσεις. Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για πολύ δύσκολη συζήτηση στη σύσκεψη και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος ότι λέει δημόσια, τα ίδια υποστηρίζει και κατά τη διάρκεια των συσκέψεων. 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης δήλωσε πως καταβάλει κάθε προσπάθεια  για να επαναλειτουργήσει με όλες τις συχνότητές της η ΕΡΤ με κανονικό πρόγραμμα. Ο ίδιος δήλωσε πως διεκδικεί επικαιροποίηση σε όλα τα ζητήματα για την πολιτική που πρέπει να ασκηθεί στη χώρα, που σημαίνει επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας. 

Όπως και ο κ. Βενιζέλος έτσι και ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για μία επίπονη διαδικασία κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ