Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεοδωράκης για στρατιωτικούς: Λάθος της Τουρκίας ο διπλωματικός πόλεμος

03.03.2018 | 15:28
Προσπάθεια της Τουρκίας να κάνει διπλωματικό πόλεμο διέγνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή το θρίλερ της σύλληψης των δυο ελλήνων στρατιωτικών στην Ελληνοτουρκική μεθόριο στις Καστανιές στον Έβρο. Ο κ. Θεοδωράκης, χρησιμοποιώντας και την προσωπική του εμπειρία, καθώς υπηρέτησε στον Έβρο, υποστήριξε ότι είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό και χαρακτήρισε αυτήν την προσπάθεια τη ως λάθος "δρόμο", τονίζοντας εμφατικά ότι: "προέχει να επιστρέψουν τα δυο παιδιά στα σπίτια τους". Συνέστησε δε "να υπάρξει η ανάλογη ψυχραιμία από την Ελληνική Κυβέρνηση."

Η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρου Θεοδωράκη είναι η ακόλουθη: 

Έχω πάρει το απολυτήριό μου από τον Έβρο. Αυτά τα περιστατικά ήταν συνηθισμένα. Πότε παραπατούσε ένας Τούρκος, πότε παραπατούσε ένας Έλληνας και βρισκόταν στο αντίπαλο στρατόπεδο και το θέμα έκλεινε πολύ γρήγορα.

Τώρα η Τουρκία προσπαθεί να κάνει έναν διπλωματικό πόλεμο με βάση ένα συνηθισμένο περιστατικό. Είναι λάθος δρόμος και θα πρέπει να προσέξει τα βήματά της γιατί την απομακρύνουν από την Ευρώπη, την απομακρύνουν από τις αξίες του δυτικού κόσμου.

Αυτό που προέχει είναι να επιστρέψουν τα δυο παιδιά στα σπίτια τους και θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη ψυχραιμία από την ελληνική κυβέρνηση. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ