Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα στρατιωτικών για οικονομικά και θεσμικά θέματα

30.06.2016 | 20:21
 Ο Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α.) και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.), μέλη του Πανελλήνιου Συντονιστικού Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑ.Σ.Ε.Δ.) μαζί με την Ένωση Αποστράτων Αεροπορίας Παραρτήματος Θεσσαλονίκης, οργανώνουν Ενημέρωση-Συζήτηση την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 στις 19:00 στην αίθουσα «Αλέξανδρος», Εθνικής Αμύνης 1, δίπλα στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, με θέματα:

1. Ενημέρωση από τον οικονομολόγο, Λγο ε.α. Ηλία Νατσιούλα, οικονομικό σύμβουλο των στρατιωτικών, σχετικά με όλα τα νέα δεδομένα στα μισθολογικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά των εν ενεργεία κι εν αποστρατεία στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
2. Συζήτηση με τους παρευρισκόμενους πάνω σε θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς όπως Μεταθέσεις, Τήρηση ωραρίου-40ωρο εργασίας, Εμπλοκή Ε.Δ. στο Μεταναστευτικό, Μοριοδότηση Στελεχών για τοποθετήσεις (μεταθέσεις) εσωτερικού κι εξωτερικού και θέσεων ευθύνης και άλλα θέματα.

Την Ενημέρωση-Συζήτηση μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενο εν ενεργεία ή εν αποστρατεία στέλεχος των Ε.Δ. και των Σ.Α. καθώς το μέγεθος της συμμετοχής θα διευρύνει το διάλογο και θα αποτυπώσει πληρέστερα τα προβλήματα και τις ανησυχίες επί των παραπάνω θεμάτων.

Στην ημερίδα θα παρευρεθούν τοπικοί πολιτικοί φορείς κι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, στους οποίους θα δοθεί υπόμνημα με τις θέσεις και προτάσεις των στελεχών και η όποια τοποθέτησή και συνδρομή τους επί αυτών αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ