Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ στον Έβρο: Η τελευταία ενήμερωση για τους Έλληνες στρατιωτικούς

03.03.2018 | 11:05
Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ήταν η τελευταία ενημέρωση που έλαβαν στο Ελληνικό Πεντάγωνο για τους Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στην ελληνοτουρκική μεθόριο στις Καστανιές του Έβρου, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Σε τακτική επαφή με τον Ανθυπολοχαγό και τον ΕΠ-ΟΠ λοχία βρίσκονται οι δυο νομικοί εκπρόσωποι τους καθώς και η Ελληνίδα πρόξενος στην Ανδριανούπολη η οποία από την πρώτη στιγμή είναι κοντά τους, αποτελώντας και τον "ασφαλή δίαυλο επικοινωνίας" όπως την χαρακτήριζε υψηλόβαθμη πηγή, με τις ελληνικές αρχές.  Και εξηγώντας τον όρο "ασφαλής δίαυλος επικοινωνίας" διευκρίνιζε ότι αφορά στην διαβόητη μηχανή της τουρκικής προπαγάνδας. 

Διαβάστε: Θρίλερ με τους Έλληνες στρατιωτικούς - Το κατηγορητήριο - οι καταθέσεις - Όλο το χρονικό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η ίδια πηγή με γνώση των διαβουλεύσεων που γίνονται σε όλα τα επίπεδα, στρατιωτικό και διπλωματικό, χαρακτήριζε στο OnAlert ευφάνταστο σενάριο τις πληροφορίες που μεταδίδονταν από την άλλη πλευρά των συνόρων και ήθελαν οι δυο έλληνες στρατιωτικοί να χτυπήθηκαν από τους Τούρκους φρουρούς τους. Σενάριο μάλιστα στο οποίο ενεπλάκη και ο επικεφαλής της 3ης Μηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας "Ρίμινι", ο οποίος κατά τις ίδιες πηγές φέρεται να μετέβη στην Ανδριανούπολη διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασοι ότι οι δυο στρατιωτικοί του είχαν τραυματιστεί. 

Διαβάστε: Σύλληψη Ελλήνων στρατιωτικών: Τι ανησυχεί την Ελλάδα - Τι κέρδισε η Τουρκία
Διαβάστε: Πάιατ: Οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ