Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θυγατρική της ONEX σε έκθεση νανοτεχνολογίας στην Ιαπωνία

23.12.2014 | 09:57
H ΟΝΕΧ ανακοινώνει τη συμμετοχή της θυγατρικής της εταιρείας Νανοτεχνολογίας GLONATECH στη NANOTECH 2015, τη διεθνή έκθεση για τις εξελίξεις στην επιστήμη της Νανοτεχνολογίας, που θα λάβει χώρα στις 28-30 Ιανουαρίου 2015, στο Τόκυο της Ιαπωνίας.
 
Η εταιρεία θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους της Παγκόσμιας Βιομηχανίας τις εφαρμογές που έχει αναπτύξει με τη χρήση προηγμένων νανοϋλικών, σε τομείς όπως οι κατασκευές, τα πλαστικά, οι βαφές πλοίων και αεροσκαφών καθώς και η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D printing).
 
Στο περίπτερο 5F-23 τα υψηλόβαθμα στελέχη της GLONATECH θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις μέσω των εφαρμογών που έχουν αναπτύξει, η οποίες βοηθούν τις βιομηχανίες διαφόρων κλάδων να ανακαλύψουν νέους ορίζοντες. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα μπορούν να βρουν πληροφορίες για το πλήθος των προηγμένων νανοϋλικών στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της GLONATECH, καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, από την ανάπτυξη παραμετροποιημένων προϊόντων έως τη συμβουλευτική σε θέματα τεχνογνωσίας από την έμπειρη ερευνητική ομάδα της GLONATECH.
 
Η Έκθεση NANOTECH, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ιαπωνία, αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση Νανοτεχνολογίας διεθνώς. Παράλληλα, η έκθεση λειτουργεί ως μία παγκόσμια πλατφόρμα που προάγει τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις κοινές ερευνητικές δράσεις και δίνει άλλη διάσταση στη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας στη βιομηχανία, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο εκθέτες από περισσότερες από είκοσι χώρες από όλο τον κόσμο.
 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ