Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι δείχνει το βίντεο των Ρώσων από τους βομβαρδισμούς στη Συρία

01.10.2015 | 12:53
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει κυκλοφορήσει βίντεο με ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα να βομβαρδίζουν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία .

Το υπουργείο κυκλοφόρησε επίσης μια λεπτομερή έκθεση σχετικά με τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών ενανρίον της τρομοκρατικής ομάδας του Ισλαμικού Κράτους στο συριακό έδαφος .

Ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Igor  Konoshenkov είπε ότι η ρωσική πολεμική αεροπορία εχει βομβαρίσει αρκετές περιοχές όπου βρισκόταν στρατιωτικός εξοπλισμός, μέσα επικοινωνίας, αποθήκες όπλων, πυρομαχικών και καύσιμα, αλλά δεν χτύπησε στρατιωτικές υποδομές ή περιοχές όπου κατοικούν άμαχοι.

"Οι βομβαρδισμοί έλαβαν χώρα μόνο αφού λάβαμε λεπτομερείς πληροφορίες από τις συριακές ένοπλες δυνάμεις", δήλωσε ο στρατηγός Konoshenkov. Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε νωρίτερα ζητήσει από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και το ρωσικό κοινοβούλιο  άδεια για την ανάπτυξη ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο εξωτερικό .

Το αίτημα έγινε δεκτό ομόφωνα και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και αργότερα δήλωσε ότι ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη είχαν βομβαρδίσει στόχους των Τζχαντιστών στο συριακό έδαφος .

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ