Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι δηλώνει ο Τσοχατζόπουλος μέσα από την φυλακή για την εμπλοκή στο "κύκλωμα νονών"

18.01.2015 | 19:14
Μέσα από την φυλακή ο Ακης Τσοχατζόπουλος δηλώνει ότι δεν τον αφορούν τα όσα αναφέρονται για την εμπλοκή του στο κύκλωμα “νονών” που εκτελούσαν συμβόλαια,κάνει λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες και μιλά για “εκλογικά σχέδια της ΝΔ, χειραγώγησης της Δικαιοσύνης και πονηρής εκμετάλλευσης με τις νέες τεχνολογίες της – των αφηγήσεων, των συζητήσεων και των ελεύθερων συνομιλιών – και των τηλεφωνικών (καταγράφονται όλο το 24ωρο) των προσωρινά φυλακισμένων και καταδικών Ελλήνων πολιτών στο Κορυδαλλό “.

Όλη η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου:


“Η Κυβέρνηση της “ανίερης” συμμαχίας ΠΑΣΟΚ – ΝΔ μπροστά στην επερχόμενη ΑΛΛΑΓΗ -όχι του Ανδρέα και του ΠΑΣΟΚ – αλλά νέα , σημερινή, για Ελλάδα και Ευρώπη, σε πλήρη αδυναμία να την ακυρώσει ή να την υπερβεί και αναζητώντας της τελευταίας στιγμής, ύστατες εκλογικές πολιτικής σκοπιμότητας πρωτοβουλίες καταφεύγει σήμερα και πάλι σε νέα συνωμοσία “πολιτικής δίωξης” απέναντι στον πρώην ΥΕΘΑ 1996-2001 Α. Τσοχατζόπουλο.

Αυτή την φορά όχι ως δήθεν βορά στο Κολοσσιαίο του παραμυθιού της “κάθαρσης” αλλά με τα εκλογικά σχέδια της ΝΔ, χειραγώγησης της Δικαιοσύνης και πονηρής εκμετάλλευσης με τις νέες τεχνολογίες της – των αφηγήσεων, των συζητήσεων και των ελεύθερων συνομιλιών – και των τηλεφωνικών (καταγράφονται όλο το 24ωρο) των προσωρινά φυλακισμένων και καταδικών Ελλήνων πολιτών στο Κορυδαλλό

Πληροφορώ ότι ΔΕΝ με αφορούν οι αναφορές στα χαρτιά της Εισαγγελίας. Τα ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ως ανυπόστατα, “λόγια του αέρα” - “κατασκευασμένα”, λόγω εναγώνιας πολιτικής σκοπιμότητας πολλών”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ