Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λέει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τη σύλληψη του ταγματάρχη πεζοναύτη

22.11.2013 | 16:39
Η Διευθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ ανέλαβε να καλύψει την “εκκωφαντική σιωπή” του ΓΕΣ για την σύλληψη ταγματάρχη των Ειδικών Δυνάμεων που κατηγορείται για την παράνομη κατοχή οπλισμού και η σχέση του με τη Χρυσή Αυγή διερευνάται αν είναι απλά ιδεολογική ή υπάρχει και κάτι παραπάνω.

Προς το παρόν αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί τη Δευτέρα.


Τι αναφέρει η ανακοίνωση:
Από τη Διεύθυνση Ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τη σύλληψη Αξιωματικού του Στρατού Ξηράς με την κατηγορία παράνομης κατοχής οπλισμού, ανακοινώθηκαν τα εξής:
 
«Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναμένει το τελικό πόρισμα της αστυνομικής έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, και για την οποία έχει ήδη ενημερωθεί το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
 
Ήδη δόθηκαν οδηγίες να επιληφθεί άμεσα η Στρατιωτική Δικαιοσύνη προκειμένου να προβεί στις δέουσες ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της».

Τα όσα βρέθηκαν στο σπίτι του ταγματάρχη διοικητή Λόχου της 32ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών ασφαλώς και έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις στρατιωτικές αρχές οι οποίες γνώριζαν και γνωρίζουν ότι η όποια “παράδοξη” διείσδυση της Χρυσής Αυγής στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα μπορούσε να καλυφθεί για πολύ με το πόρισμα του ΓΕΕΘΑ. Πόρισμα που προέκυψε μετά από ΕΔΕ μερικών ημερών στην οποία ουδείς βέβαια ...ομολόγησε την όποια σχέση του με την ΧΑ σ΄ ότι έχει να κάνει με εκπαιδεύσεις ή άλλες δραστηριότητες των μελών της.


Διαβάστε ακόμη:

Συνελήφθη διοικητής πεζοναυτών στον Βόλο για παράνομα όπλα - Σχέση με Χρυσή Αυγή;
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ