Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το "φάουλ" ΓΕΕΘΑ με τα "γενέθλια" της τάξης της Σχολής Ευελπίδων 1978!

11.10.2014 | 00:28

Από την τάξη του 1978 προέρχεται ο Α/ΓΕΕΘΑ,ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών Βασίλης Νικολόπουλος προσωπικός φίλος του Α/ΓΕΕΘΑ.

Γι΄ αυτό και το γραφείο Τύπου του ΓΕΕΘΑ -τα ηνία του οποίου έχει αναλάβει νέος εκπρόσωπος- μας ενημέρωσε με πλήθος φωτογραφιών για τα “40 χρόνια της τάξης του 1978”! Η είδηση βέβαια είναι ότι βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση Κωσταράκος και Ζιαζιάς, οι σχέσεις των οποίων έχουν πλέον θερμοκρασίες Σιβηρίας!

Τώρα γιατί δεν γνωρίζουμε ,ούτε και καταλαβαίνουμε γιατί έπρεπε να δοθεί τόση δημοσιότητα στην τάξη του 1978 κι όχι και σ΄ εκείνη του 75,του 76,του 77,και πάει λέγοντας. Κι αυτές οι τάξεις έκλεισαν 40 χρόνια κι ας μην είχαν Κωσταράκο.

Με απλά λόγια είναι λίγο …φάουλ κατά την γνώμη μας η “ενημέρωση” από το ΓΕΕΘΑ. Τόσους δημοσιογράφους φίλους έχει ο Αρχηγός και το επιτελείο του. Ας έδιναν τις φωτογραφίες “ανεπίσημα” να τις δημοσιεύσουν αφού έπρεπε σώνει και καλά να ενημερωθεί η ελληνική κοινή γνώμη ότι η “τάξη του 78” γιόρτασε τα 40 της χρόνια!

Κατά τ΄ άλλα να τα εκατοστήσουν με πολύ ευτυχία οι άνθρωποι…


Διαβάστε ακόμη:


Πάλι υποψήφιος πρόεδρος ο Α/ΓΕΕΘΑ - Ποια θέση "κυνηγά" τώρα ο ΚωσταράκοςΉττα αποστράτων στο ΣτΕ για το γένος στις στρατιωτικές σχολές - Τι αποφάσισε"Διατηρητέος υπό προαγωγή"! Εφεύρημα ΓΕΕΘΑ ταφόπλακα για τους στρατιωτικούς


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ