Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Λήμνο και στη Λέσβο

03.05.2018 | 08:42
Αυτό είναι το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λήμνο και τη Λέσβο, η οποίες έχουν μετατραπεί σε φρούριο εν όψει της επίσκεψης, υπό το άγρυπνο βλέμμα περισσότερων από 300 αστυνομικών, ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ, περιπολικού πλοίου ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού, αλλά και ισχυρών δυνάμεων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Τη Λήμνο και τη Λέσβο επισκέπτεται σήμερα, 3 Μαΐου,  ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του 14ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Βορείου Αιγαίου, που πραγματοποιείται από χθες στη Μυτιλήνη, οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν με την ομιλία του πρωθυπουργού στις 19.30.

Πρώτος σταθμός του Πρωθυπουργού η Λήμνος όπου το πρωί θα έχει στη Μύρινα συνάντηση με τον δήμαρχο Δημήτρη Μαρινάκη και εκπροσώπους τοπικών φορέων, στο δημαρχείο.

Αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί την 130ή Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και στις 12.00 θα μιλήσει στο Αγρόκτημα του Παλημνιακού Ταμείου, στο Λιβαδοχώρι Λήμνου.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Λέσβο για το 14ο Περιφερειακό Συνέδριο με θέμα «Στο Πλευρό των Νησιών - Στο Ύψος των Ανθρώπων», για την παραγωγική ανασυγκρότηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Στις 18:00 θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού, στο αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, στη Μυτιλήνη. 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ