Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοποθέτησαν Ελληνικές και Κυπριακές σημαίες σε τουρκικό φυλάκιο

10.02.2013 | 13:14
Πηγές του Νewsit.com.cy αναφέρουν ότι άγνωστος, ή άγνωστοι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, τοποθέτησαν δύο Ελληνικές και δύο Κυπριακές σημαίες, στο μη επανδρωμένο στρατιωτικό φυλάκιο των κατεχομένων, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το Ελληνοκυπριακό εργοστάσιο Salamis Cartoon, που είναι εγκαταλελειμμένο από το 1974.

Η πληροφορία για την τοποθέτηση των 4 σημαιών στο τουρκικό φυλάκιο, δόθηκε στην Κυπριακή Αστυνομία στις 8 το πρωί, από τις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας.

Στην σκηνή μετέβησαν αστυνομικοί των Βάσεων Δεκέλειας, οι οποίοι εντόπισαν Τούρκους αξιωματικούς και στρατιώτες να κατεβάζουν τις σημαίες και να τις παραλαμβάνουν. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί σχετικά το Αρχηγείο Αστυνομίας, η Εθνική Φρουρά και η Κυπριακή Δημοκρατία.

Το εν λόγω περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους των ελεύθερων περιοχών που γειτνιάζουν με το συγκεκριμένο φυλάκιο και για τον λόγο αυτό η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, έχει αυξήσεις τις περιπολίες, για αποφυγή παρόμοιων ενεργειών, ενώ σε συναγερμό βρίσκονται και οι μυστικές υπηρεσίες του κράτους, μετά την λήψη της πληροφορίας.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ