Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουλάχιστον 48 νεκροί από ισχυρό σεισμό και τσουνάμι στην Ινδονησία

29.09.2018 | 08:27
Τσουνάμι ύψους έως και δύο μέτρων σάρωσε την πόλη Παλού, μετά από ισχυρό σεισμό 7,5 Ρίχτερ, αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς και κατεστραμμένα σπίτια και υποδομές.

Τουλάχιστον 48 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από ισχυρό σεισμό που προκάλεσε τσουνάμι στην πόλη Παλού στην Ινδονησία την Παρασκευή. Ο τραγικός απολογισμός των νεκρών αυξήθηκε, αφού νωρίτερα πληροφορίες έκαναν λόγο για 30 νεκρούς. Παράλληλα, άλλοι 356 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Ένα τσουνάμι ύψους έως και δύο μέτρων σάρωσε την πόλη Παλού την Παρασκευή, αφότουη πόλη επλήγη από ισχυρό σεισμό 7,5 Ρίχτερ.

«Σοροί θυμάτων βρέθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες, επειδή χτυπήθηκαν από συντρίμμια κτιρίων που είχαν καταρρεύσει ή επειδή παρασύρθηκαν από τα νερά του τσουνάμι (…), αλλά συνεχίζουμε να συλλέγουμε στοιχεία», δήλωσε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Εθνικών Καταστροφών.

Η καταστροφή προκάλεσε, μεταξύ άλλων, προβλήματα στις μετακινήσεις και στην ηλεκτροδότηση, ενώ ζημιά υπέστησαν και υποδομές, με γέφυρες, δρόμους, αλλά και κτίρια να έχουν καταστραφεί.

ΠΗΓΗ: sputnik

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ