Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΡΗΞΕΙΣ: Από επίθεση αυτοκτονίας οι εκρήξεις!

10.10.2015 | 12:32
Οι δύο φονικές εκρήξεις στην Άγκυρα πραγματοποιήθηκαν σε διασταύρωση στο κέντρο της Τουρκικής πρωτεύουσας.

Οι εκρήξεις όπως αναφέρει η Hurriyet έγιναν απο τις δύο πλευρές των εξόδων της στάσης του τρένου, όπου οι υποστηρικτές της HPD είχαν συγκεντρωθεί. Η αιτία της έκρηξης δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.
Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu αναφέρει ότι θα μπορούσε να ήταν μια απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ανθρώπινη σάρκα ήταν διασκορπισμένη παντού.

Οι εκρήξεις έγιναν πριν απο μια προγραμματισμένη συνάντηση ειρήνης απο σωματεία εργαστοσίων και απο έναν αριθμό διαδηλωτών που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο κατά των αγωνιστών του εκτός νόμου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Νταβούτογλου θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό Yalçın Akdoğan, τον υπουργό Υγείας Μεχμέτ Müezzionğlu, τον υπουργό Εσωτερικών Selami Altinok, τον αρχηγό της αστυνομίας, τον επικεφαλή της Intel και το Δήμαρχο της Άγκυρας το μεσημέρι στην Άγκυρα, αναφέρει το CNNTürk.

Ο εκπρόσωπος του CHP Kemal Kilicdaorglu είπε ότι η Τουρκία δεν αξίζει κάτι τέτοιο, ανακοινώνοντας ότι το κόμμα του ακύρωσε όλες τις εκδηλώσεις σήμερα.

ΠΗΓΗ: www.hurriyetdailynews.com

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ