Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικά F-16 κατά Καμμένου στο Φαρμακονήσι

06.03.2015 | 12:34
Τουρκικά F-16 πάνω από το Φαρμακονήσι την ώρα που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος κάνει περιοδεία στην περιοχή. Από το πρωί ο ΥΕΘΑ βρίσκεται στην περιοχή ξεκινώντας από το Αγαθονήσι και φθάνοντας μέχρι την Ρω. Οι Τούρκοι όπως κάνουν από την πρώτη ημέρα που ο Πάνος Καμμένος ανέλαβε καθήκοντα δεν αφήνουν αναπάντηση οποιαδήποτε κίνησή του στο Αιγαίο. Έτσι και σήμερα έστειλαν δύο F-16 για να πετάξουν πάνω από ελληνικό νησί.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ίδιο είχε γίνει όταν ο Καμμένος πέταξε στα Ίμια για να ρίξει στεφάνι . Και βεβαια δεν ξεχνάμε την πτήση του αρχηγού της τουρκικής αεροπορίας που ήταν απάντηση στην πτήση Καμμένου.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Σχηματισμός 2 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, εισήλθε στις 11:13 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ ν. Σάμου και ν. Κώ. Εν συνεχεία 1 αφος εκ του υπόψη σχηματισμού πραγματοποίησε στις 11:14 υπέρπτηση άνωθεν ν. Φαρμακονήσι, στα 15.000 πόδια.

Τα 2 αφη εξήλθαν του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 11:14, μεταξύ ν. Σάμου και ν. Κώ.
Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκε και αναγνωρίσθηκε άμεσα, από ζεύγος ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, που ευρίσκονταν στην περιοχή, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ