Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικές "εξαγωγές" στους τρομοκράτες της ISIL! Νέα στοιχεία

28.08.2014 | 00:17
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Νέα εντυπωσιακά στοιχεία που ενισχύουν τις διεθνείς αιτιάσεις ότι η Τουρκία εξοπλίζει και υποστηρίζει εφοδιαστικά την ακραία ισλαμιστική -τρομοκρατική οργάνωση ISIL αποκαλύπτονται ακόμα και από τον τουρκικό τύπο: 

Το νεο στοιχείο είναι η αύξηση που σημειώθηκε στις εξαγωγές της Τουρκίας προς τη Συρία έπειτα από την κατάληψη του συνόρου Οντζούπιναρ, μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, από τον ISIL (ISID). Ετσι, αναφερει η εφ/δα Taraf, ενισχύονται οι φήμες που θέλουν την Τουρκία να παρέχει εφοδιαστική υποστήριξη στον ISIL (ISID). 

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Εξαγωγέων Τουρκίας (ΤΙΜ), από τότε που ο ISIL (ISID) κατέλαβε από την Αλ Νούσρα τον έλεγχο των συνόρων στον νομό Κιλίς, οι εξαγωγές της Τουρκίας προς τη βόρεια Συρία έχουν αυξηθεί από 40-50 εκατ. δολάρια στα 100 εκατ. δολάρια το μήνα!


Πάντα σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι ισχυρισμοί ότι η Τουρκία εξοπλίζει την εξτρεμιστική οργάνωση, εμφανίστηκαν και στα γερμανικά, βρετανικά και αμερικανικά ΜΜΕ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Πόσο σοβαρό είναι το "φλερτ" της Τουρκίας με τους ισλαμιστές τρομοκράτες;
Τουρκία: Δεν θα προβούμε σε επιχείρηση κατά των τζιχαντιστών στο ΙράκΤούρκοι το 10% των φονιάδων τζιχαντιστών! Επιβεβαίωση και από Γερμανία 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ