Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκική μονταζιέρα: Ανακάλυψαν παρενόχληση τουρκικών πλοίων από την Κ/Φ "Μαχητής" στη Σμύρνη

31.01.2018 | 11:49
Με υψωμένη τη βυζαντινή Σημαία εισήλθε στον Κόλπο της Σμύρνης το πλοίου του ελληνικού στόλου σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προπαγάνδα της Τουρκικής μονταζιέρας. Με εκτεταμένα ρεπορτάζ και αναδημοσιεύσεις ενός υποτιθέμενου βίντεο-ντοκουμέντο τα τουρκικά μέσα ανακάλυψαν την παρενόχληση τουρκικών πλοίων από την Κανονιοφόρο "Μαχητής" του Πολεμικού μας Ναυτικού. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μάλιστα το πλοίου του ελληνικού στόλου εισήλθε στον Κόλπο της Σμύρνης με υψωμένη τη βυζαντινή Σημαία. 

Στο βίντεο πάντως δεν υπάρχει ούτε ένα καρέ της κανονιοφόρου, αντίθετα κυριαρχού πλάνα από το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής στα Ίμια όταν τα τουρκικά πολεμικά πλοία προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την Κ/Φ Νικηφόρος στην οποία επέβαινε ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, προκειμένου να ρίξει, όπως και έκανε, στεφάνι στο σημείο όπου έπεσε το πλοίο με τους τρεις ήρωες του Πολεμικού μας Ναυτικού, Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψού, σαν σήμερα το 1996. 

Διαβάστε: Ελληνοτουρκική "ναυμαχία" στα Ίμια: Ο Καμμένος καταθέτει στεφάνι και οι Τούρκοι προκαλούν

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα το ελληνικό περιπολικό αφού έφτασε κοντά στη περιοχή Καραμπουρούν της Σμύρνης φορώντας μια βυζαντινή σημαία και προσπάθησε να παρενοχλήσει τις τουρκικές Ναυτικές Δυνάμεις οι οποίες τελικά το εκδίωξαν. Κάνουν δε λόγο για ελληνική προσπάθεια κλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο, την ώρα που ο τουρκικός στρατός μάχεται κατά της τρομοκρατίας στη Συρία. 

Δείτε το βίντεο του τουρκικού πρακτορείου Ανατολού

 

Σε ανακοίνωση του την Δευτέρα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού διέψευσε όσα μεταδίδονται απο τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης. Σύμφωνα με το ΓΕΝ "Τα όσα αναφέρονται στα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα".

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ