Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τούρκος στρατιώτης αυτοκτόνησε από το ξύλο που έτρωγε

16.04.2013 | 00:25
Αποκαλύφθηκε ότι ο στρατιώτης Μεχμέτ Ατζάρ που αυτοκτόνησε, είχε στείλει επιστολή στο υπουργείο όπου ανέφερε πως "τρώμε πολύ ξύλο, όλοι είμαστε στο κατώφλι της αυτοκτονίας".

Στην έρευνα που διεξάγει η στρατιωτική εισαγγελία της Στρατιάς Αιγαίου για τον θάνατο του 20 ετών Ατζάρ που αναφέρθηκε πως αυτοκτόνησε στην στρατιωτική λέσχη του Κονάκ-Σμύρνης μετά από καβγά με την κοπέλα του , βρέθηκε επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας στην οποία αναφέρεται : ¨Κύριε υπουργέ υπηρετώ την θητεία μου στην λέσχη υπαξιωματικών Σμύρνης. Χτες το βράδυ στην λέσχη αξιωματικών συνάδελφος μας αυτοκτόνησε. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ότι εδώ συνεχώς μας δέρνουν. Μας προσβάλλουν.

Ο μόνος που μας προστάτευε ήταν ο υπαξιωματικός αεροπορίας μας. Ένας τίμιος άνθρωπος που ήταν σαν πατέρας μας, αλλά φεύγει. Και αυτός υπέβαλλε αίτημα. Ακόμη και αυτός δεν άντεξε σε αυτά που γίνονται εδώ. Εδώ γίνεται κάθε είδους απατεωνιά. Εάν φύγει και αυτός, πάμε όλοι χαμένοι. Σας παρακαλώ πολύ να μην φύγει, εσείς να επέμβετε. Ακόμη και εκείνος δύο μήνες άντεξε. Σας ικετεύω, βοηθήστε μας.
 
tourkikanea.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ