Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκία: Aπέλασαν τη σύζυγο του Κύπριου υπουργού Πολιτισμού!

09.10.2013 | 09:43
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Οι Τούρκοι έδιωξαν με σκανδαλώδη τρόπο από τη χώρα, τη σύζυγο του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου Κυριάκου Κενεβέζου. Η Χρυσαίμιλη Κενεβέζου θα συμμετείχε σε ένα συνέδριο στη Σμύρνη με θέμα « Λύσεις για αντιμετώπιση των Παιδιών με ιδιαίτερες συμπεριφορές». Όμως η ίδια όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Αντνάν Μέντερες της Σμύρνης έδωσε στους αστυνομικούς το διπλωματικό διαβατήριο που διαθέτει. Οι τούρκοι αστυνομικοί αρνήθηκαν να της επιτρέψουν να εισέλθει στη χώρα. Στάλθηκε ερώτημα στο υπουργείο Εξωτερικών στην Άγκυρα και εντολή που δόθηκε ήταν η απέλαση της.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Vatan που αποκαλύπτει το θέμα με τίτλο « διπλωματική απέλαση» η κυρία Κενεβέζου αρνήθηκε να λάβει βίζα της Τουρκίας, επειδή διέθετε διπλωματικό διαβατήριο. Μετά από μια αναμονή 6 ωρών στο αεροδρόμιο αναγκάσθηκε να φύγει με πτήση προς χώρα της Ευρώπης. Οι διπλωμάτες και όσοι διαθέτουν διπλωματικό διαβατήριο δεν έχουν καμία υποχρέωση να λάβουν βίζα.
Η Τουρκία δέχεται τους τουρίστες από την Κυπριακή Δημοκρατία με τα διαβατήρια τους απλά τους παραχωρεί ειδική βίζα.

Οι Κύπριοι που φτάνουν στην Τουρκία με πτήσεις εκτός από την Κύπρο μπορούν να εισέλθουν στη χώρα δίχως κανένα πρόβλημα. Γι’αυτό και χιλιάδες Κύπριοι επισκέπτονται κάθε χρόνο την Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απευθείας πτήση απο την Τουρκία στην Κύπρο!


Tουρκία: Στέλνει το Barbaros στην ΑΟΖ Κύπρου!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ