Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικές Εκλογές 2018: Νέο προπαγανδιστικό σποτ για Ένοπλες Δυνάμεις και Αμυντικές Βιομηχανίες - ΒΙΝΤΕΟ

14.06.2018 | 08:00
Σχεδόν δέκα μέρες από τις εκλογές στην Τουρκία, στο παιχνίδι της προπαγάνδας και της προβολής της ενίσχυσης και αναβάθμισης των ικανοτήτων του τουρκικού στρατού και της επιτυχία της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας μπήκε και το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu αναρτώντας στους λογαριασμούς του στο Youtube και στο Twitter βίντεο, το οποίο εξάρει την ισχύ των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στη γη, τον αέρα και την θάλασσα χάρη στην εγχώρια αμυντική βιομηχανία.

Το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, με ανάρτηση του στο Youtube και στο Twitter ανάρτησε βίντεο, το οποίο επαινεί το πόσο ισχυρότερες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας σε ξηρά, αέρα και θάλασσα χάρη στα τεχνολογικά επιτεύγματα και στα νέα οπλικά συστήματα που παράγουν οι εγχώριες αμυντικές βιομηχανίες. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ερντογάν είναι επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του Υφυπουργείου Αμυντικής Βιομηχανίας. 

Στο βίντεο δεσπόζουν, μεταξύ άλλων, εν ώρα δράσης τα ελικόπτερα T129 ATAK, τα άρματα μάχης Altay, το πυραυλικό σύστημα TR-122 SAKARYA  και τα drones Bayraktar TB2.

Όλα αυτά συμβαίνουν δέκα μέρες πριν την διεξαγωγή των τουρκικών εκλογών, με το αποτέλεσμα για της βουλευτικές εκλογές να είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο. Είναι εμφανές ότι ο Ερντογάν προκειμένου να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στην Βουλή (η νίκη του στις Προεδρικές Εκλογές από τον πρώτο κι όλας γύρω θεωρείται σχεδόν βέβαιη), δεν υπολογίζει τίποτα και χρησιμοποιεί κάθε μέσο στην διάθεση του, ώστε την επομένη των εκλογών η παντοδυναμία του στην Τουρκία να είναι ολοκληρωτική. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ