Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα προστατεύει πραξικοπηματίες

24.05.2018 | 11:01
Νέα επίθεση από το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με αφορμή της απόφαση του ΣτΕ για τη χορήγηση ασύλου σε έναν από τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς. Η Άγκυρα κάνει λόγο για προστασία των πραξικοπηματιών από την Ελλάδα.

Όπως μάλιστα αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας η χορήγηση ασύλου γίνεται κατά παράβαση του διεθνούς δικαιού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση πρόκειται για την επιβεβαίωση του ότι η Ελλάδα προστατεύει πραξικοπηματίες. Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας καταδικάζει την απόφαση η οποία, όπως λέει, προσβάλει τον τουρκικό λαό και εύχεται η ελληνική Δικαιοσύνη να μην επαναλάβει ανάλογο σφάλμα στο μέλλον.


Προκλητικός εμφανίζεται για ακόμη μια φορά έναντι της Ελλάδας και ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ που μέσω twitter σχολίασε πως αυτή ήταν η πιο ντροπιαστική απόφαση για την Ελλάδα, σχολιάζοντας πως το δικαστικό σύστημα στην Ελλάδα αποφάσισε να προστατέψει τρομοκράτες που ενεπλάκησαν στην προσπάθεια ανατροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Τουρκία.

Πηγή Newsit.gr


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ