Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O τουρκικός Τύπος σήμερα 03-01-2013

03.01.2013 | 10:15
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Δυο παιδιά είναι χρεοκοπία» είναι ο τίτλος της Habertürk. H τουρκική εφημερίδα κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υποστηρίζει πως κάθε οικογενεια πρέπει να κάνει τουλάχιστον τρία παιδιά καθώς όπως υποστηρίζει «το ένα παιδί ή τα δυο παιδιά είναι χρεοκοπία μόλις με τρία παιδιά μπορούμε να κρατηθούμε στο επίπεδο που βρισκόμαστε».

«Δεν έχουμε προκαταλήψεις σε επαφές με το Ιμραλι» είναι ο τίτλος της Milliyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στις δηλώσεις του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος ο οποίος δηλώνει πως σε περίπτωση σωστής πληροφόρησης του λαού και εφ’οσον ο τελικός στόχος είναι ο αφοπλισμός του PKK δεν είναι αντίθετος με τις συναντήσει με τον Οτζαλάν.

«Δυο ημέρες στο Ιμραλι» είναι ο τίτλος της Radikal. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ο διοικητής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών της ΜΙΤ Xακάν Φιντάν πέρασε δυο ολόκληρες ημέρες στη νήσο Ιμραλι και συνομιλούσε με τον Αμτνουλάχ Οτζαλάν για εξεύρεση λύσης για το Κουρδικό ζήτημα.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ