Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο τουρκικός Τύπος σήμερα 03-12-2012

03.12.2012 | 10:57
 
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


     «Το Τσερνόμπιλ της Σμύρνης» είναι ο τίτλος της Radikal. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως εργοστάσιο μολύβδου στη Σμύρνη όλα τα απόβλητα του τα έθαβε στον περιβάλλοντα χώρο ακόμη και ραδιενεργές ουσίες. Η εφημερίδα αναφέρει πως και η Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας της Τουρκίας έχει ζητήσει η περιοχή κοντά στο εργοστάσιο να τεθεί σε καραντίνα. 

    «Το Ισραήλ έκοψε πρόστιμο» είναι ο τίτλος της Habertürk.H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως το Τελ Αβίβ ξεκίνησε να αντιδρά στην ένταξη της Παλαιστινιακής Αρχής στον ΟΗΕ και παρουσίασε χρέος των Παλαιστινίων έναντι του ηλεκτρικού ρεύματος που προμηθεύονται από το Ισραήλ. «Ηδη υπάρχει χρέος 200 εκατομμυρίων» γράφει η τουρκική εφημερίδα.

    «Ειδική διαταγή για τη Ναζλιγκιούλ» είναι ο τίτλος της Hürriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στην αξιωματικό του τουρκικού στρατού Ναζλιγκιούλ, η οποία τον προηγούμενο μηνα αυτοκτόνησε λόγω κατηγοριών που δέχθηκε από τους ανώτερους της για την ιδιωτική της ζωή. « Ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Οζέλ, έδωσε εντολή να ερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος και αν έχουν δικαίωμα οι αξιωματικοί να παρεμβαίνουν στην ιδιωτική ζωή των υπολοίπων» γράφει η εφημερίδα.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ