Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο τουρκικός Τύπος σήμερα 21-12-2012

21.12.2012 | 10:18
 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

    «Αυτή η ταλαιπωρία δεν θα τελειώσει μέχρι τι συντέλεια» είναι ο τίτλος της Vatan. H τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στην χιονόπτωση στην Κωνσταντινούπολη και στα προβλήματα που προκλήθηκαν στους δρόμους λόγω της αδιαφορίας των υπηρεσιών του δήμου αλλά και λόγω του ότι οι πολίτες δεν ήταν προετοιμασμένοι με αλυσίδες για τα λάστιχα κτλ.

   «Ο Γκιούλ πάλι έμεινε εκτός» είναι ο τίτλος της Cumhuriyet. H τουρκική εφημερίδα γράφει πως ο τούρκος πρόεδρος είναι ενοχλημένος καθώς δεν είχε προσκληθεί στην επίσημη τελετή της παρακολούθησης της εκτόξευσης του δορυφόρου Göktürk-2. H εφημερίδα αναφέρει πω σε περίπτωση που είχε προσκληθεί ο Γκιούλ δεν θα έκανε ομιλία ο Ερντογάν αλλά ο τούρκος πρόεδρος , όπως βλέπει το πρωτόκολλο.

   «Χάος στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Dünya. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως δεν έχει καθοριστεί αν θα γίνει έκπτωση ή κάποια αύξηση στις τιμές του ρεύματος και του αερίου «και οι βιομήχανοι προσπαθούν να βρουν μια λύση σ’αυτή την αβεβαιότητα και κάνουν έκκληση να κλείσει το θέμα άμεσα».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ