Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικός Τύπος: "Δωροδοκήθηκε και πούλησε την ψήφο του"

24.06.2013 | 11:18
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


«Δωροδοκήθηκε και πούλησε την ψήφο του» είναι ο τίτλος της Vatan. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η κυβέρνηση του ψευδοκράτους της Σιμπέλ Σιμπέρ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης « ο βουλευτής Εζντέρ Ασλάνμπαμπα όμως πρώτα στήριξε την κυβέρνηση και μετά αποκάλυψε πως δωροδοκήθηκε με 7700 δολάρια για να στηρίξει την κυβέρνηση»

«Κριτήριο θρησκεύματος για τις πόλεις» είναι ο τίτλος της Milliyet. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα η διεύθυνση Θρησκευμάτων της γειτονικής χώρας θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη έρευνα που θα δείχνει πόσο θρησκευόμενοι είναι οι Τούρκοι. Ολη η έρευνα θα δείξει σε ποιες πόλεις υπάρχει μεγαλύτερη επιρροή της θρησκείας στην καθημερινότητα των ανθρώπων..

«Το παιχνίδι χάλασε ο τελικός θα γίνει στις κάλπες» είναι ο τίτός της Sabah. H τουρκική εφημερίδα αναφέρεται σε δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος σε συγκέντρωση του κόμματος του τόνισε πως « φάνηκε το παιχνίδι που παίχτηκε εναντίον μας. Τώρα στα πλαίσια της δικαιοσύνης θα ζητήσουμε τον λογαριασμό απ’αυτούς που σχεδίασαν πράγματα εναντίον μας».


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ