Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινές επιδρομές

24.10.2012 | 10:47
  Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα το πρωί στη διάρκεια νέας επίθεσης της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας στη Λωρίδα της Γάζας, ανεβάζοντας στους τρεις τον αριθμό των Παλαιστίνιων που έχασαν τη ζωή τους από χθες το βράδυ, ανακοίνωσαν παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Η επιδρομή πραγματοποιήθηκε στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας με στόχο μέλη της ένοπλης οργάνωσης Επιτροπές Λαϊκής Αντίστασης, που ευθύνεται για τις επιθέσεις με πυραύλους εναντίον του Ισραήλ.
Στη διάρκεια της νύχτας, δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον επτά τραυματίστηκαν σε δύο ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας, λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό ισραηλινού αξιωματικού από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στα σύνορα ανάμεσα στη Γάζα και το Ισραήλ. Στρατιωτική πηγή ανέφερε πως το επεισόδιο σημειώθηκε στο πέρασμα Κισουφίμ.

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς οι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε επιθέσεις στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Τα θύματα ήταν μέλη των ταξιαρχιών Εζεντίν αλ-Κάσαμ.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε τις δύο επιθέσεις και διευκρίνισε πως η Πολεμική Αεροπορία επιτέθηκε σε δύο παλαιστινιακές οργανώσεις που προετοίμαζαν επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον του νοτίου Ισραήλ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ