Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσιμπούρια στο ΚΕΤΘ μετά από τους κοριούς στο ΓΕΑ

29.09.2015 | 20:46
Στο ΓΕΑ είχαμε κοριούς,στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων ΤΘ Αυλώνα είχαμε τσιμπούρια.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν νεοσύλλεκτοι απο το ΚΕΤΘ -όπου έχει παρουσιαστεί και ο πρώην γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης- τα τσιμπούρια κάνουν επίθεση!

Γράφουν οι “ανταποκριτές” του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων:

“Πριν λίγες βδομάδες ένας στρατιώτης από την Ίλη Αρμάτων κατέληξε στο 401 νοσοκομείο για αφαίρεση κρότωνα (τσιμπουριού) μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών!

Οι γιατροί δώσανε γραπτή εντολή προς το 4ο επιτελικό γραφείο της ΣΑΤΘ για απεντόμωση, αλλά όπως είδαμε στην υπηρεσία κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.
Όταν ο φαντάρος έδωσε το χαρτί με την εντολή ο ανθυπίλαρχος από την ίλη αρμάτων (που αντικαθιστούσε τον Ίλαρχο που ήταν σε άδεια) επικοινώνησε με το 4ο γραφείο που θεώρησε ότι δεν είναι αρμοδιότητά του και τον προέτρεψε να επικοινωνήσει με τα ιατρεία.
Τα ιατρεία με τη σειρά τους απάντησαν ότι δεν έχουν αρμοδιότητες για απεντόμωση οπότε και η εντολή έμεινε "στο συρτάρι" μέχρι να γυρίσει ο Ίλαρχος.
Αλλά ούτε τότε είδαμε να αλλάζει κάτι. Την βδομάδα που μας πέρασε στο φυλάκιο πεδίου βολής παραπονεθήκαμε στους αρχιφύλακες ότι τα τσιμπούρια έχουν φτάσει μέχρι τον θάλαμο που κοιμόμαστε.
Οι γιατροί προέτρεψαν τον αρχιφύλακα να ρίξει... αεροζόλ για μύγες!!!
Αυτή ήταν η απεντόμωση”.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ