Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Βαράνε μύγες στην αμυντική βιομηχανία - Ας την κλείναμε αντί της ΕΡΤ"- Ποιος το είπε

19.06.2013 | 11:33
Η αμυντική βιομηχανία φαίνεται ότι δεν γλιτώνει με τίποτα το επόμενο λουκέτο. Πήρε αναβολή λόγω ΕΡΤ -και όχι μόνο- αλλά στο πεδίο της ενδοκυβερνητικής σύγκρουσης παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο.

Ο Νίκος Μπίστης στέλεχος της ΔΗΜΑΡ πλέον δήλωσε πριν από λίγο στον ΣΚΑΙ ότι θα μπορούσε αντί της ΕΡΤ “να έκλεινε η αμυντική βιομηχανία στην οποία υπάρχουν 5000 άνθρωποι από τους οποίους οι 4000 “βαράνε μύγες”.

Ο κ.Μπίστης είπε ότι η αμυντική βιομηχανία ήταν η πρώτη επιλογή αλλά -όπως είπε- “εκεί τέθηκαν τα ιδεολογικά θέματα της λαϊκής δεξιάς που φοβήθηκε τι θα πει η Χρυσή Αυγή”.

Οι δηλώσεις Μπίστη θα προκαλέσουν αντιδράσεις αφού το “βαράνε μύγες” για τους εργαζόμενους δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια.

Οι αμυντικές βιομηχανίες οδηγούνται ακόμη και σήμερα στην απόλυτη απαξίωση . Ας ρωτήσει ο κ.Μπίστης τους κυβερνητικούς του εταίρους στην ΝΔ:

  • Γιατί έχει “ακέφαλα” τα ΕΑΣ ενώ υπάρχουν συμβόλαια για παραγγελίες 180 εκατομμυρίων δολαρίων από την ΑΤΚ των ΗΠΑ; Η οποία δεν βρίσκει κανένα να υπογράψει!
  • Γιατί αδιαφορεί πλήρως για την απαξίωση της ΕΑΒ; Τι έχει κάνει ένα χρόνο τώρα .Προτάσεις υπάρχουν . Γιατί δεν απαντούν καν;
  • Για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εκτός από την έκφραση ...διαρκούς αισιοδοξίας τι ακριβώς έχει κάνει η κυβέρνηση; 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ιφιγένεια" η αμυντική βιομηχανία στην συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών

"Ρώσικη ρουλέτα" ΕΡΤ - Αμυντικής βιομηχανίας - "Νεκρή" η πρώτη αναστολή "εκτέλεσης" για τη δεύτερη

Ξαφνικός θάνατος: Μετά την ΕΡΤ η αμυντική βιομηχανία;


"Μετά την ΕΡΤ σειρά έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις" - Απόστρατοι προειδοποιούν


900 απολύσεις στην αμυντική βιομηχανία 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ