Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Σεξ, ψέμματα και κατασκοπεία"! Ποιοι ήθελαν να πουλήσουν στους Τούρκους απόρρητα σχέδια

20.11.2014 | 23:09
Τα αποκαλυπτικά έγγραφα που παρουσιάζουμε σήμερα περιλαμβάνονται στους “τόμους” των παρακολουθήσεων αξιωματικών με την επιχείρηση Βελισσάριος ,αλλά όπως προκύπτει από το περιεχόμενο και τις ημερομηνίες τους δεν έχουν σχέση μ΄ αυτή . Το πιο σημαντικό συμπέρασμα που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του στρατού όταν επικεντρώνονταν στα πραγματικά σοβαρά και ουσιώδη θέματα κι όχι σ΄ όσα “ελαφρά” προέκυψαν από τα έγγραφα που μέχρι στιγμής δημοσιεύσαμε, έκαναν δουλειά σοβαρή και είχαν αποτέλεσμα.

Δυο περιπτώσεις κατασκοπείας αποκαλύπτονται από τα έγγραφα που δημοσιεύουμε. Και οι δύο προς τα τέλη της δεκαετίας του 80. Η μία στην Ελλάδα , η δεύτερη στην Κύπρο.

Στην πρώτη περίπτωση υπολοχαγός ήθελε να πουλήσει σχέδια οχύρωσης της Κω σε Τούρκους!!! Οι υπηρεσίες τον “τσίμπησαν” ,τον παρακολούθησαν και του έριξαν “δόλωμα”. Ο υπολοχαγός “τσίμπησε” . Ο τότε ΥΕΘΑ Αντώνης Δροσογιάννης έδωσε διαταγή να μείνει η υπόθεση “εφτασφράγιστο μυστικό” αλλά να βρεθεί τρόπος ο υπολοχαγός να απομακρυνθεί από το στράτευμα. ΄Ετσι κι έγινε. Βρέθηκε αφορμή και αποτάχθηκε! Κι όμως ο υπολοχαγός προσέφυγε στην δικαιοσύνη η οποία τον δικαίωσε και τον επανέφερε στο στράτευμα! Ο Δροσογιάννης διέταξε να ασκηθεί έφεση.


Η δεύτερη υπόθεση αφορά σε απώλεια απόρρητων σχεδίων! Στρατιώτης συνελλήφθη να τα δίνει σε ιδιώτη. Στην ανάκριση ενέπλεξε τον ταγματάρχη του υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είχε μαζί του σεξουαλική επαφή.

Αύριο οι θαυμαστές του Χίτλερ!

Διαβάστε τα έγγραφα:Διαβάστε ακόμη:

"Πραξικόπημα 1ης Ιουνίου 1981"! Οι λοχαγοί που θα μας "έσωζαν" από τον "σοσιαλισμό" - Έγγραφα


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όλα τα έγγραφα παρακολουθήσεων αξιωματικών 1974-1986 στο φως!


Επιχείρηση Βελισσάριος:Παρακολουθήσεις αξιωματικών ύποπτων για εκτροπή!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ