Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βελισσάριος: Οι "κόκκινοι"! Παρακολουθήσεις αριστερών μαζί με τα "σταγονίδια" της χούντας

22.11.2014 | 23:21
Μαζί με τα “σταγονίδια” οι υπηρεσίες ασφαλείας του στρατού είχαν στο στόχαστρο -στην μεταπολίτευση πλέον- και τους “συνήθεις ύποπτους αριστερούς. Ή όσους εκείνοι θεωρούσαν ότι είναι αριστεροί.

Στα έγγραφα και στις αναφορές των υπηρεσιών ασφαλείας ,υπάρχουν πολλοί “αξιωματικοί στόχοι” οι οποίοι είτε είχαν “σχέση με το ΚΚΕ εξωτερικού” ,όπως γράφουν , είτε διάβαζαν οδηγητή, είτε είχαν κάνει το λάθος σ΄ ένα καφενείο του Έβρου να εκφράσουν την αποψη ότι η στρατιωτική δύναμη της Σοβιετικής Ένωσης τότε ,ενδεχομένων να είναι μεγαλύτερη απ΄ αυτή του NATO!

Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις πολλές με “ζωηρούς” υπαξιωματικούς που καταφέρονταν στο ΚΨΜ κατά του διοικητή τους. Υποθέσεις που θα μπορούσαν να κλείσουν εντός στρατοπέδου με ποινές από τον διοικητή απασχολούσαν ένα ολόκληρο σύστημα που στα μέσα της δεκαετίας του 80 πλέον έπρεπε να βρει “θηράματα” για να εξακολουθήσει να “τρέφεται” και να επιβιώνει.

Κάπως έτσι φθάσαμε και στον Χρήστο Καπούτση, τον συνάδελφο δημοσιογράφο εδώ και πολλά χρόνια. Άρθα του δημοσιεύονται κατά καιρούς και στο Onalert. Ο Χρήστος Καπούτσης απασχόλησε τις υπηρεσίες ασφαλείας όταν ήταν λοχαγός και  έδωσε μαζί με ταγματάρχη συνέντευξη στον ραδοφωνικό σταθμό 9.84!

Διαβάστε τα έγγραφα με τις “αριστερές” παρακολουθήσεις.Διαβάστε ακόμη:


Βελισσάριος: Τα Καλάσνικοφ από την Κύπρο απειλές για απαγωγή πολιτικού και οι χιτλερίσκοι


"Σεξ, ψέμματα και κατασκοπεία"! Ποιοι ήθελαν να πουλήσουν στους Τούρκους απόρρητα σχέδια

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ