Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΟΜΒΑ ΣΔΟΕ στον χώρο της Άμυνας: "Ψάξτε δάνεια αξιωματούχων άνω των 200.000"

24.03.2013 | 00:01
Κάποιοι στον χώρο της Άμυνας θα πρέπει να έχουν πλέον  ανήσυχο ύπνο. Το ΣΔΟΕ αποφάσισε -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- να ζητήσει έλεγχο σε δάνεια από 200.000 ευρώ και πάνω και να διαπιστωθεί πως αυτά αποπληρώνονται! Όπως είναι κατανοητό έχει κατά νου συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Η εντολή έχει να κάνει κυρίως με περιπτώσεις στις οποίες αξιωματούχοι πάσης φύσεως, αλλά και άλλες πολλές κατηγορίες βρέθηκαν με σκάφη,εξοχικά σε νησιά του Αιγαίου, σπίτια σε νότια και βόρεια προάστια και άλλα πολλά. Και μάλιστα για όσους απ΄ αυτούς έγινε προσπάθεια σε ανύποπτο χρόνο να ελεγχθούν ή έστω τέθηκε το ερώτημα “από που προέκυψαν όλα αυτά”, η δικαιολογία ήταν ένα δάνειο.

Μέχρι τώρα κανείς δεν είχε μπει στον κόπο να ασχοληθεί με το πως αποπληρώνονται αυτά τα δάνεια. Και ήδη έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις στις οποίες τα δηλωθέντα εισοδήματα των δανειοληπτών δεν μπορούν να καλύψουν σε καμία περίπτωση τις δόσεις!

Το ΣΔΟΕ έχει θέσει ως αποδεκτό όριο το 40% των δηλωθέντων εισοδημάτων ως αποπληρωμή των “ύποπτων δανείων”. Ποσοστό αρκετά υψηλό.

Ήδη όπως λένε πληροφορίες πάρα πολλοί αισθάνονται “στριμωγμένοι”. Και αρκετοί είχαν πολύ μεγάλη σχέση με το χώρο της Άμυνας.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα των ελέγχων για να ανακοινωθούν και τα ονόματα. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ