Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρετανία: Ο Σεργκέι Σκριπάλ ενδέχεται να είναι νεκρός υποστηρίζει η ανιψιά του

23.08.2018 | 16:55
Η ανιψιά του Σεργκέι Σκριπάλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξέφρασε τον φόβο πως ο θείος της ενδέχεται να είναι νεκρός. «Είτε είναι νεκρός, είτε δεν έχουν τίποτα να δείξουν», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα Moskovsky Komsomolets, η Βικτόρια Σκριπάλ αποκάλυψε το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε στις 24 Ιουλίου με την κόρη του Σεργκέι Σκριπάλ, Γιούλια, η οποία της είπε ότι ο πατέρας της ανάρρωνε και πως η τραχειοστομία στο λαιμό του σύντομα θα αφαιρούνταν.

Η Γιούλια είπε επίσης ότι περιηγούνταν στο διαδίκτυο και αστειευόταν. Η Βικτόρια, ωστόσο, πιστεύει ότι η Γιούλια δε λειτουργεί εντελώς ελεύθερα.

Η ίδια πιστεύει επίσης ότι το γεγονός πως ο Σεργκέι Σκριπάλ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια, οφείλεται στο γεγονός ότι οι βρετανικές αρχές δεν έχουν τίποτα για να αποδείξουν τον ισχυρισμό ότι δηλητηριάστηκε από κάποιους μυστηριώδεις Ρώσους πράκτορες.

«Είτε είναι νεκρός, είτε δεν έχουν τίποτα να δείξουν. Θα μπορούσε φυσικά να το αρνηθεί, πιστεύω όμως ότι — όπως και στην περίπτωση Λιτβινένκο — θα μας είχαν επιτρέψει να τον δούμε, εάν βέβαια είχαν κάτι να δείξουν», σημείωσε η Βικτόρια Σκριπάλ.

Ο 66χρονος Ρώσος πρώην πράκτορας Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του Γιούλια βρέθηκαν αναίσθητοι στο παγκάκι ενός εμπορικού κέντρου στο Σάλτσμπουρι της Βρετανίας, στις 4 Μαρτίου.

Οι βρετανικές αρχές σχεδόν αμέσως κατηγόρησαν τη Ρωσία για την επίθεση, η οποία έχει επανειλημμένως αρνηθεί την κατηγορία, επισημαίνοντας την παντελή απουσία αποδεικτικών στοιχείων που να τη συνδέουν με το περιστατικό της 4ης Μαρτίου.

Πηγή: Sputnik

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ